SVETOVANJE NA DALJAVO

SVETOVANJE NA DALJAVO – V UDOBJU DOMA, NA SLUŽBENI POTI ALI NA POČITNICAH

Svetovanje na daljavo je strokovno priznan pristop, ki omogoča nudenje pomoči z uporabo sodobnih tehnologij. To je ne samo v svetu, ampak tudi pri nas vse bolj uveljavljen način dela, ki se prilagaja sodobnemu, čedalje bolj dinamičnemu življenju ljudi.

Osebni stik z vami ima zame velik pomen, ko pa ta iz takšnega ali drugačnega razloga ni mogoč (zaradi večje razdalje, službenega potovanja, počitnikovanja, ovirane gibljivosti, izrednih razmer itd.) ali se vam delo na daljavo preprosto zdi boljša izbira za vas (ker na primer tako prihranite na času, stroških za prevoz ali o intimnih zadevah lažje spregovorite na daljavo), se lahko odločite tudi za to obliko pomoči.

Na voljo vam je svetovanje prek telefona, elektronske pošte, videoklica (npr. prek Skypa ali Zooma) ali katere od izbranih aplikacij za sinhrono spletno dopisovanje (npr. Viber ali Messenger).

Tudi svetovanje na daljavo omogoča vzpostavljanje in vzdrževanje dobrega svetovalnega odnosa ter je lahko prava pot za dosego zastavljenih ciljev. Struktura srečanja, uporabljene metode in tehnike se pri svetovanju na daljavo ne razlikujejo od tistih, ki jih uporabljam pri delu v osebnem stiku. Tako boste lahko, ne glede na to, kje se nahajate, prejeli ustrezno podporo in pomoč.

Za vaš termin svetovanja na daljavo in dogovor o načinu izvedbe (prek e-maila, telefona, Skypa/Zooma, Messengerja/Viberja) pokličite na: 031-734-233 ali pišite na: dasa.cek.stepancic@gmail.com

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close